ELECCIONES SGAE: VOTA JOANES URKIXO

EDAV apoya la candidatura de Joanes Urkixo a representar el Colegio Audiovisual en la Junta de SGAE.
Las elecciones tendrán lugar de forma presencial el próximo 26 de octubre, pero animanos a que los guionistas socios de SGAE voten por correo. Joanes es miembro fundador y ex presidente de la Asociación de Guionistas Vascos EHGEP, que juntamente con EDAV, AGAG i el GAC forman parte de FAGA.
Todavía no has votado? Si quieres ahorrarte tiempo lee las instrucciones fáciles que ha hecho FAGA para votar presencialmente y por correo.
Os adjuntamos la carta que Joanes dirige a todos los guionistes valencianos socios de SGAE:
Salutacions, companya, company de l’audiovisual.
Com ja saps, el proper dia 26 se celebren les eleccions a la Junta Directiva de Sgae, a la qual pertanys dins del Col·legi Audiovisual. Sabies que en les anteriors eleccions de 2015 només va votar el 10% del cens de l’audiovisual de Catalunya? , En Euskadi el 5% i la mitja de l’estat va ser del 20% ? Has vist que, en el Col·legi Audiovisual, de 16 candidats només hi ha una dona? Si volem que es defensen els nostres interessos com a col·lectiu, hem de defensar-los nosaltres. Per això et demane que votes.
  • Per a aconseguir un repartiment just dels nostres drets i posar fre a La Roda.
  • Perquè aquest repartiment sigui clar i transparent, perfectament identificable des del seu origen.
  • Per aconseguir una Sgae que compleixi amb la llei, reformada, moderna i eficient.
  • Perquè les companyes tinguin una part activa en l’entitat i participen en els seus òrgans de govern fins a assolir la paritat.
  • Perquè la Fundació Sgae segueixi impulsant i difonent l’obra dels autors de cada comunitat i en totes les llengües de l’estat.
El teu vot és fonamental. Pots exercir-lo el dia 26, però és més segur i còmode enviar-lo per correu com més aviat millor (les cartes han d’arribar a Sgae el dia 25, a tot estirar).
I, si tens intenció de votar, et demane també que em dones el teu vot com a company de l’audiovisual, membre de l’Associació de Guionistes Bascos EHGEP i de FAGA.
Ací tens el meu programa i més informació.
Una abraçada
Joanes Urkixo

Deja un comentario