DESCOMPTES

Estem tancant diversos convenis per a aconseguir descomptes amb diverses empreses i entitats, que s’aniran publicant en aquesta pàgina.

Del 20 al 30% en les sales de la FETI

Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) i la Federació d’Espais Teatrals Independents (FETI) han signat un conveni mitjançant el qual els socis de EDAV poden beneficiar-se d’un descompte en l’entrada a totes les sales que integren la federació. El descompte aplicat depèn de cadascuna de les sales, i varia entre un 20 i un 30% del preu habitual.

Perquè aquest descompte siga efectiu, només heu de presentar el vostre carnet de soci en taquilla.

Actualment les sales de la FETI amb programació són Carme Teatre, Espais Inestable, Teatre Cercle a València i La Columna Teatre de Port de Sagunt.

Més informació sobre la FETI i les seues sales: www.fetivalencia.com

Videoclub V.O. (Versió Original)

Aquest establiment, situat al costat de les Torres de Quart, és conegut per la qualitat de les pel·lícules que ofereix, des de clàssics fins a cintes de poca circulació, amb un catàleg que sobrepassa els 5000 títols.

Presentant el carnet de soci EDAV podreu llogar les pel·lícules a tan sol 2,30€, adquirint la primera vegada un bo de 10 pel·lícules (a 23€). Una vegada esgotat aquest bo, podreu llogar les cintes d’una en una, mantenint l’oferta de 2,30€ cadascuna.

V.O.: c/Turia, 26; 963 380 855 – www.version-original.es

Accés als fons audiovisuals del IVAC

Els socis de EDAV poden accedir als fons de la videoteca de l’Institut Valencià de l’Audiovisual i la Cinematografia, a diferència de molts altres usuaris, ja que aquest servei del IVAC té l’accés restringit.

Aquests fons estan compostos per més de 20.000 títols, pertanyents tant a l’arxiu cinematogràfic com al videogràfic, i que es conserven en tots els suports i formats. Entre ells es troba un ampli espectre de produccions de cinema valencià, espanyol i estranger de totes les èpoques, moltes de les quals tenen un alt valor històric i cultural i són de difícil localització, fins i tot materials únics que només es conserven en l’arxiu del IVAC.

Els títols poden consultar-se en el següent enllaç: http://ivac.gva.es/la-filmoteca/videoteca/acceso-fondos-audiovisuales-videoteca

Llibreria Railowsky

Situada al costat del Mercat de Colón, és una de les llibreries amb més solera de la ciutat de València, i està especialitzada en Fotografia i Cinema. Els socis i sòcies de EDAV tenen un 5% de descompte en les seues compres.

Teatre Flumen i Teatre El Micalet

Tots dos espais teatrals ofereixen promocions i descomptes puntuals als associats i associades de EDAV. Estigueu atents a la Newsletter que rebeu setmanalment.

Safe Creative

Safecreative ofereix un descompte del 15% sobre la tarifa vigent en els seus “comptes professionals” contractades per socis de EDAV. El descompte s’aplicarà en la primera contractació o alta d’aqueixos serveis . Per a obtenir el descompte, els socis han de dirigir-se a la seua oficina de coordinació (info@edav.es) per a l’obtenció d’un codi que hauran d’introduir durant el procés de contractació del servei. Més informació i registre en www.safecreative.org