SERVEIS

Assessoria legal, fiscal, laboral i comptable

EDAV té un acord amb Botànic Consult, que inclou un servei de consultoria i serveis en matèria fiscal i laboral, amb tarifes reduïdes per als socis de EDAV. A més, els nostres socis gaudeixen de tarifes especials amb un despatx d’advocats especialitzat per a consultes i serveis legals.

Informació, activitats, formació

EDAV organitza diferents activitats, cursos i tallers encaminats a formar i informar als professionals del sector.

En primer lloc, ofereix als socis informació sobre les novetats del sector, com a convocatòries, concursos, beques, noves publicacions o ofertes de treball enviades setmanalment per correu electrònic.

Es duen a terme diverses activitats encaminades a la dinamització del sector audiovisual valencià, tals com a presentacions públiques de guions, trobades professionals o la publicació d’estudis sobre la situació de la professió de guionista a la Comunitat Valenciana.

D’altra banda també destaca l’oferta d’activitats formatives, entre elles cursos, tallers i seminaris relacionats amb el món del guió, amb diferents avantatges per als socis. A més també se’ls informa d’altres activitats alienes a l’associació o organitzades pels propis socis.