#25 ANYS25 CURTS

 

CARTEL

l’AAPV (Actors i Actrius Professionals Valencians) ha cumplit 25 anys d’existència i ho ha celebrat amb diverses activitats al llarg de l’any. Per posar el punt i final a aquest any de celebracions, estem organitzant una mostra de curtmetrages:  #25anys25curts. Organitza la mostra l’AAPV junt amb EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià) i  amb la col.laboració de les entitats AISGE, SGAE, CulturArts Generalitat, Las Naves i PAV (Productors de l’Audiovisual Valencians).  Es tracta de fer un repàs per la història de l’audiovisual a les nostres terres des del 1989 fins 2014.
Amb esta mostra commemoren els 25 anys de l’AAPV que aglutina a prop de 400 actors i actrius de tota la Comunitat.
La mostra se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de novembre a la seu de l’AAPV (carrer Pare Jofré, 7 de València) i servirà per a rescatar de l’oblit, o fins i tot donar a conèixer, obres que formen part del patrimoni audiovisual de la nostra Comunitat. Així, es podrà veure per primera vegada el capítol de la sèrie “Un funcionario”, primera producció íntegrament valenciana per a televisió i que no va arribar a emetre’s.

Vermut a la biblioteca: a cada projecció l’acompanyarà una xerrada i debats informals entre els assistents, facilitant l’intercanvi entre creadors, professionals i públic en general.

En paral·lel, hem organitzat també una taula redona que, sota el títol 25 ANYS D’AUDIOVISUAL VALENCIÀ, reunirà a representants de l’administració, guionistes, directors, productors i actors de diverses generacions.

Aquesta mostra està oberta a tot el públic i és gratuïta en totes les seues activitats.

Més info i programació

Feu un comentari