50% de descompte per als socis d’EDAV en les entrades del musical ‘Pegados’

Els socis i sòcies d’EDAV tenen un descompte del 50% per assistir a l’estrena en València del Musical Pegados, presentant el seu carnet de soci a l’entrada.

Podeu assistir a les sessions del 13 al 16 de desembre.

PEGATS és la història de dos joves que es coneixen en una discoteca i per aquestes coses de l’atzar i la testosterona, acaben consumant l’acte sexual en un vulgar lavabo. La història podria acabar-se així, com així acaben moltes històries nocturnes de joves, música i alcohol. Però els nostres protagonistes es trobaran amb un problema amb el qual no comptàven: a causa d’una estranya però mèdicament explicable situació, just al final de la seua trobada, el noi no aconsegueix treure el seu “aparell sexual” de l’interior de la noia. Es queden literalment PEGATS. Després d’una sèrie d’ardits sense èxit buscant la manera de desenganxar-se, decideixen anar a un hospital.

Les entrades es poden retirar en taquilla de dimecres a diumenge de 10:30 a 13:30 i a partir de les 17h. Es poden retirar en qualsevol moment, no és necessari retirar-les el mateix dia ni la mateixa setmana. L’oferta es manté fins a completar aforament. Davant qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el teatre 963 27 36 02 i per confirmar la disponibilitat d’entrades.

Feu un comentari