AIXÍ VA SER LA XI EDICIÓ DE AUTORS EN CURT

L’edició XI d’Autors en Curt va consistir en cinc sessions de projecció a la Sala SGAE Centre Cultural de València, amb presentació per part dels autors i les autores i posterior col·loqui.

L’última setmana de setembre va tindre lloc la sessió inaugural del cicle, dedicada en esta edició a l’animació, amb projeccions i taula redona. En la taula redona van participar les autores del curt BECÀRIES: Marina Donderis, Nuria Poveda i Marina Cortón al costat de Silvia Carpizo, directora del curt THE NEVERENDING WALL. La taula va estar moderada per Elena Gobernado creadora i desenvolupadora de projectes d’animació.

En la foto: Marina Cortón, Marina Donderis i Núria Poveda, creadores de “BECARIAS”.

Durant tot el mes d’octubre es van projectar  quatre sessions, una per setmana, temàtiques: Drama, Comèdia, Terror i Thriller i Documental.

Este cicle compta també amb la col·laboració de Bodegas Arraez:

HALLOWINE AMB BODEGAS ARRÁEZ – Divendres 27 i dissabte 28 d’octubre

11a edició d’Hallowine de Bodegas Arráez i EDAV – Mostra de Curts de Terror d’autors valencians.

L’esdeveniment se celebra durant el cap de setmana previ a la festivitat de Tots els Sants i està organitzat per EDAV i Bodegas Arráez. Consisteix en un recorregut pel laberint del terror (en l’antic celler d’Arráez a La Font de la Figuera), el visionat d’una sèrie de curtmetratges de terror realitzats per directors i directores valencianes, seleccionats per l’Associació d’Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) i un sopar i degustació de vins.

Feu un comentari