Alberto Fernández estrena demà “Una Istoria Real” en els cines Babel

El guionista i director audiovisual Alberto Fernández Argüelles estrena demà en els cines Babel de València “Una Istoria Real”, un curtmetratge finalista en Notodofilmfest 2012 i seleccionat en el Festival Internacional de Toluca (Mèxic). La sessió començarà a les 22.00 hores.

“Una Istoria Real” és un curt que combina la ficció i el documental i que compta amb la participació de dos grans actors: Manuel Manquiña i Eloi Yebra. Ací vos deixem un enllaç amb el tràiler.

Fernández és soci d’EDAV i és el responsable del guió, la direcció i la producció del curt. Té experiència com a director i realitzador d’un gran nombre de sèries de televisió emeses en Quatro, Antena 3, RTVV i IB3 (Llàgrima de sang; Mossén Capellà; Bon dia, Bonica; La Lola; Singles, Altra oportunitat, L’Alqueria Blanca; Els Moreres; Negocis de família, etc.). També ha sigut director i realitzador-creatiu en publicitat i en programes de TV i entreteniment;  ajudant d’adreça en dramàtics, ficció, entreteniment, reportatges informatius, edició i  ha treballat en postproducció de musicals i videoclips. (RTVV, 1998-2003).

Feu un comentari