“AMOR EN POLVO”, UNA COMÈDIA PER A TANCAR L’ANY

El dijous 17 de desembre tanquem el cicle de Cinema Valencià Actual i amb ell les nostres activitats de 2020. Per a tancar un any com aquest, res millor que una comèdia fresca i vitalista com és AMOR EN POLVO, el llargmetratge dirigit per Juanjo Moscardó i Suso Imbernón i que compta amb guió del mateix Moscardó, que escriu al costat de María Mínguez i María Laura Gargarella.

Interpretada per Macarena Gómez, Luis Miguel Seguí, Pablo Arce i Lorena López, la pel·lícula, en paraules dels seus directors, “És una comèdia de situació amb pinzellades dramàtiques: fresca, vitalista, generacional i amb un esperit obert. És una història sobre la sinceritat i el respecte cap a les diverses maneres d’estimar i de relacionar-se sexualment. Els quatre protagonistes exploren els límits de l’amor, del sexe, de la gelosia i de l’amistat i les seues experiències faran enfrontar-se als espectadors amb les seues pròpies fantasies.

L’intercanvi de parelles és un tema molt actual en la societat que s’està començant a plantejar de forma més oberta i que genera molt interés, però també dubtes i conflictes. El nostre objectiu és que l’espectador es divertisca i s’emocione durant la pel·lícula, però també generar debat després, tant entre amics com dins de les parelles.

I qui sap, potser alguns es llancen a l’aventura”.

Projecció gratuïta, prèvia reserva. Aconsegueix la teua entrada ACÍ.

DATA: dijous 17 desembre
HORA: 18 hores (Obertura de portes a les 17’30 hores)
LLOC: Sala SGAE Centre Cultural (Blanquerías, 6 – València)

 

Feu un comentari