AQUESTS SÓN ELS PROJECTES SELECCIONATS PER AL ONE TO ONE D’EDAV I LA FUNDACIÓ SGAE

Un total de nou projectes, cinc en la categoria de llargmetratges de ficció i quatre en la categoria de sèries, han resultat seleccionats per a participar en l’esdeveniment One to One que organitzen EDAV i la Fundació SGAE en el marc del VLC Pitch Fòrum.

L’esdeveniment, al qual han confirmat la seua participació un bon nombre de productors internacionals, nacionals i locals, entre ells televisions i plataformes, se celebrarà el pròxim 7 de novembre en una jornada de matí i vesprada. Al matí se celebrarà la sessió de pitch de tots els projectes, mentre que a la vesprada tindran lloc les reunions dels autors amb els productors, amb una agenda tancada per endavant.

En el mateix esdeveniment, se celebrarà també la VIII Roda de Guions, presentació dels guions beneficiaris d’una ajuda a l’escriptura en la convocatòria del Institut Valencià de Cultura. Els guionistes participants en la Roda també tindran l’ocasió de presentar els seus treballs i reunir-se amb els productors participants en el VLC Pitch Fòrum.

El comité de selecció l’han compost membres de les associacions de productors PAV, AVANT i AVAPI així com un representant de VLC Pitch Fòrum i un altre de EDAV.

Aquests són els projectes seleccionats. Enhorabona a tots!

 

 

LLARGMETRATGES

A cierta distancia, de Laura Pérez Gómez

Eterno otoño, de Victoria Avinyó i Enissay Hayoum

Golfistas, d’Héctor Beltrán Gimeno

¿Jugamos?, de David Valero i Fran Arújo

Pobre Diablo, de David Pascual i Guillermo Polo

SERIES

La boda, de José Luis Lucas Villa

La fàbrica, de Beatriz García Alós

Renacida, de Borja Moreno Martínez

Scriptum, de Kevin Villar i Yeray Encalle

VIII RODA DE GUIONS

Alicia no está, d’Alfonso Amador Viqueira

El resurreccionista, de Lucas Barrera Fernández

Mamarazzis, de Luis Eduardo Pérez Cuevas

Feu un comentari