AUTORS EN CURT EMPRÈN LA CINQUENA EDICIÓ

Arranca el dijous 21 de setembre, a les 18 hores, en la Sala SGAE Centre Cultural de València

Consolidat com una cita obligada per als professionals i afeccionats al curtmetratge, el cicle Autors en curt torna el dijous 21 de setembre amb la seua cinquena edició. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’associació de guionistes Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) i la Fundació SGAE, a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, i es presenta sota el lema “Els guionistes són els protagonistes”. D’aquesta manera, es pretén subratllar l’imprescindible paper dels guionistes en el procés de la producció audiovisual i posar en valor el seu treball.

Autors en curt inaugurarà la seua cinquena edició amb una sessió de treballs de ficció titulada Del drama a la comèdia. Serà en la Sala SGAE Centre Cultural de València (C/Blanquerías, 6), a les 18 hores, i l’entrada és gratuïta. La sessió es completarà amb un col·loqui en el qual intervindran els autors dels curts i, per a finalitzar, s’oferirà una degustació del vi Bala Perdida, dels cellers Antonio Arráez.

PROGRAMA 21 SETEMBRE:
Sessió 1: Del drama a la comèdia

18 hores: Projecció dels curtmetratges Escala en Madrid d’Elena Escura, Aburrimiento de Gabriel Ochoa, Julia y Manuel d’Iñaki Sánchez, Sé lo que quieras de Marisa Crespo i Moisés Romera, Dieciocho de Tonet Ferrer, Aniversario d’Anna Juesas i Miquel Bixquert, i La sierra de Guillermo Alcalá-Santaella, Felipe Alcalá-Santaella i Andrés Pau.

Feu un comentari