AUTORS EN CURT OBRE CONVOCATÒRIA

AUTORS EN CURT – VII EDICIÓ  CONVOCATÒRIA PER A LA SELECCIÓ DE TREBALLS

L’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV)i la Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de SGAE de la Comunitat Valenciana convoquen la selecció de treballs per a la VII edició d’AUTORS EN CURT, mostra de Curtmetratges Valencians.

Autors en Curt VII Edició constarà de quatre sessions de projeccions temàtiques, una per setmana, a les quals convidarem els autors a presentar els seus treballs i comentar-los després en un col.loqui amb el públic. Podran participar els autors valencians siguen o no residents en la Comunitat Valenciana.

S’accepten treballs de:

– TERROR & THRILLER

– DRAMA

– COMÈDIA

– ANIMACIÓ

– WEBSÈRIES

– DOCUMENTAL

Si tens un curt i vols participar escriu-nos: info@edav.es

INSCRIPCIÓ D’OBRES FINS AL DILLUNS 15 D’ABRIL

Les projeccions tindran lloc en la Sala SGAE Centre Cultural de València entre el 30 de maig i el 20 de juny de 2019. Una selecció d’aquests curts serà projectada durant el segon semestre de l’any en diversos punts de la Comunitat Valenciana, prèvia autorització per part dels autors.

Aquest cicle forma part del programa d’activitats promocionals Tramesa 2019, dissenyat per la Fundació SGAE a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana.

 

Feu un comentari