Barcelona acull la Segona Conferència Mundial de Guionistes els dies 9 i 10 de novembre

Els propers 9 i 10 de novembre, Barcelona acollirà la Segona Conferència Mundial de Guionistes (2WCOS). Es tracta d’un esdeveniment impulsat per la Federació Europea de Guionistes (FSE) i l’Afiliació Internacional de Sindicats de Guionistes (IAWG). L’organització és a càrrec del Fòrum d’Associacions de Guionistes Audiovisuals (FAGA), del qual EDAV n’és membre fundador, i compta amb el suport de SGAE i DAMA. 

Sens dubte, es tracta d’una cita important que reunirà a més de 200 guionistes de tot el món. Concebut originalment com una trobada de delegacions de sindicats de tot el món, en la seva segona edició, serà un esdeveniment obert als guionistes professionals d’ALMA i FAGA. A totes les conferències hi haurà un servei de traducció simultània al català i castellà i el preu de la matrícula és de 60 €. Si t’hi vols inscriure, omple el formulari.

T’animem a que visites el bloc de l’esdeveniment (http://www.wcos2012.wordpress.com), on trobaràs informació pràctica i totes les actualitzacions; d’ací poc, també hi haurà els perfils dels ponents.  La llengua oficial del bloc és l’anglès, però els propers dies s’afegirà una pestanya on podràs consultar la informació del teu interès com ara  una selecció d’hotels on reservar, esdeveniments, etc. en català i castellà.

Descarrega el programa ací

Consulta el llistat d’opcions d’allotjament ací

Feu un comentari