COMENÇA LA SETENA EDICIÓ D’AUTORS EN CURT

El cicle de curtmetratges Autors en Curt arriba enguany a la seua setena edició. Organitzat per la Fundació SGAE, a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, i l’associació de guionistes Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV), aquest projecte es va crear amb l’objectiu de promoure i celebrar el treball dels guionistes de la Comunitat Valenciana. De fet, des del seu naixement, el cicle es presenta sota el lema dels guionistes són els protagonistes, ja que desitja subratllar l’important paper que exerceixen aquests professionals en el procés de la creació audiovisual.

L’edició de 2019 de Autors en Curt comença el dijous 30 de maig i durarà fins al pròxim 20 de juny. El cicle Autors en curt prosseguirà el 6 de juny amb una sessió dedicada al cinema documental. El 13 de juny s’oferirà un programa de curtmetratges de terror, fantàstic i ciència-ficció, i, finalment, el 20 de juny, una sèrie de treballs seleccionats pels programadors del festival Quartmetratges.

A més, després de les projeccions, que comencen a les 18’30 hores, els autors participaran en un col·loqui amb el públic i, al final, s’oferirà una degustació de vins dels cellers Antonio Arráez. L’entrada a aquestes sessions és gratuïta.

AUTORS EN CURT VII EDICIÓ

Dijous 30 de maig i 6, 13 i 20 de juny a les 18:30 hores

Sala SGAE Centre Cultural de València (carrer Blanqueries, 6)

Feu un comentari