CONVOCADA LA V EDICIÓ DE “LA TRACA” 2023

La cinquena edició del concurs de guions per a llargmetratges de comèdia, organitzat per EDAV amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Eliana, l’Institut Valencià de Cultura i Filmarket Hub,  obri la seua convocatòria per a l’any 2023.

L’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià) ha creat aquest premi amb l’objectiu de contribuir a afavorir el desenvolupament de projectes audiovisuals, atesa la creixent demanda de continguts audiovisuals i la necessitat de crear un marc promocional per a aquests continguts. Els guionistes valencians hem optat per la comèdia per a propiciar la producció d’un gènere en el qual el cinema espanyol compta amb una llarga tradició.

Ens agrada la idea de proporcionar a l’espectador/a una experiència agradable, que propicie el riure, tan guaridora i necessària en aquests temps tan tensionats.

  • Podran presentar-se a aquest certamen tots els/les autors/es majors d’edat que ho desitgen, de qualsevol nacionalitat, residents en l’Estat Espanyol.
  • El termini d’admissió de guions serà del 6 de març al 2 de maig (inclusivament) de 2023.
  • Els guions presentats hauran de ser originals, inèdits i per a llargmetratges de ficció de comèdia.

Per a participar haurà d’emplenar-se íntegrament i adjuntar la documentació requerida en ESTE FORMULARI

El premi té una dotació de 2.000€ per al guanyador. A més, el guanyador/a tindrà una subscripció gratuïta per temps il·limitat en el mercat en línia de la plataforma Filmarket Hub (valorada en 399€) .

DESCÀRREGA ACÍ LES BASES

Per a més informació o dubtes: info@edav.es

Feu un comentari