CONVOCATÒRIA OBERTA IV CONCURS DE GUIONS DE LLARGMETRATGE DE COMÈDIA “LA TRACA” EDAV – Vila de L’Eliana – 2022

L’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià) ha creat aquest premi, d’àmbit nacional i únic a l’Estat Espanyol que premia els guions de llargmetratges de comèdia, amb l’objectiu de propiciar la producció d’un gènere, la comèdia, en el qual el cinema espanyol compta amb una llarga tradició. El termini d’admissió de guions s’obri el 13 d’abril i es podran enviar obres fins al 30 de maig.

  • Podran presentar-se a aquest certamen tots els autors majors d’edat que ho desitgen, de qualsevol nacionalitat, residents en l’Estat Espanyol.

  • Els guions presentats hauran de ser originals, inèdits i per a llargmetratges de ficció de comèdia.

  • Les inscripcions per a la selecció de projectes es formalitzaran únicament a través de la fitxa d’inscripció que acompanya a aquesta convocatòria i que ha de remetre’s a info@edav.es juntament amb tota la documentació que es sol·licita.

El premi té una dotació de 2.000€ per al guanyador. A més, el guanyador i els dos guions finalistes del concurs tindran sis mesos de subscripció gratuïta en el mercat en línia de la plataforma Filmarket Hub.

EDAV organitza aquest concurs amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Eliana, l’Institut Valencià de Cultura i la plataforma en línia Filmarket Hub.

DESCÀRREGA ACÍ LES BASES I LA FITXA D´INSCRIPCIÓ

Feu un comentari