DESCOMPTE PER A SOCIS EN EL MÀSTER DE BARREIRA I EL CENTRO SPERIMENTALE DI CINEMATOGRAFIA DE ROMA

El Centre Sperimentale di Cinematografia i l’escola valenciana d’art i disseny Barreira A+D col·laboren per a crear un ambiciós programa d’estudis que inclou màsters de filmmaker, guió i interpretació que començaran a València al novembre.

En virtud d’un acord entre Barreira A+D i EDAV, els nostres socis podran gaudir d’un descompte del 15% en el Màster de Guió del Centro Sperimentale di Cinematografia di Roma.

El centre oficial d’estudis superiors de referència Barreira A+D i la prestigiosa Scuola Nazionale de Cinema del Centre Sperimentale di Cinematografia -en el planter del qual de professors es troba, per exemple, Sorrentino, i per on han passat artistes de la talla de Pasolini, Fellini, Kurosawa, Chaplin, Giancarlo Giannini o Roberto Benigni- han dissenyat un programa d’estudis en conjunt la primera fase del qual consisteix en aquestes tres línies d’estudis de cinema:

Màster de Filmmaker per al cinema i els nous mitjans
Màster d’Interpretació per al cinema i els nous mitjans
Màster de Guió per al cinema i els nous mitjans

El programa dels tres màsters es desenvoluparà a cavall entre Itàlia i Espanya, oferint d’aquesta manera una formació única, exclusiva i amb total correspondència amb la indústria que el seu objectiu no és un altre que el de preparar a professionals capaços de treballar en la primera línia del sector. Amb aquest acord Barreira A+D es converteix en l’única seu de la Scuola Nazionale di Cinematografia fora d’Itàlia. L’escola de cinema de Barreira A+D i el CSC -que inclourà en la seua oferta d’estudis la formació en oficis de cinema- se situarà en nou campus en l’Avinguda del Port amb el Cabanyal.

Entre els professors que formaran part dels màsters del CSC i Barreira A+D es troben professionals de la talla de Pablo Berger (la seua pel·lícula Blancaneus es va alçar amb deu Goyas), Mariano Barroso (director de l’Acadèmia de Cinema, guanyador de tres Goyas), Alejandra Hurtado (Màrqueting Manager de HBO), Eduardo Noriega o José Luis Alcaine (director de fotografia guanyador de cinc Goyas). Es pot consultar la resta de professors en barreira.edu.es/mastercine

S’inicia una relació que s’espera, puga ser un pont mediterrani no solament entre ambdues institucions, Barreira A+D i el CSC, sinó també entre les indústries cinematogràfiques espanyola i italiana.

Més info i matrícula ACÍ

Feu un comentari