Directors de festivals de websèries i autors es reuniran a València

Serà el dijous 5 d’octubre, en la Sala SGAE Centre Cultural de València dins del cicle Autors en Curt que organitzen la Fundació SGAE i EDAV

Les websèries protagonitzen la tercera sessió del cicle de projeccions Autors en Curt, que enguany celebra la seua cinquena edició. Organitzada pel Consell Territorial de la SGAE de la Comunitat Valenciana, a través de la Fundació SGAE, i l’associació de guionistes Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV), aquesta proposta pretén recolzar i promocionar el treball que desenvolupen els guionistes en el procés de producció audiovisual. Per a aquesta sessió s’ha comptat amb la col·laboració del Festival Internacional de Websèries de l’Alfàs del Pí – FIDEWÀ i, a més, com és ja habitual, els cellers Antonio Arráez se sumen també a aquesta cita amb l’audiovisual valencià amb una degustació dels seus vins Mala Vida i Bala Perdida.

El programa d’Autors en Curt dedicat a les websèries tindrà lloc aquest dijous, dia 5 d’octubre, en la Sala SGAE Centre Cultural de València (C/Blanqueries, 6), i amb entrada gratuïta. La sessió s’obrirà amb una taula redona titulada “Festivals i altres oportunitats per a moure la teua websèrie”, que, presentada per l’autor Luis Ponce, comptarà amb les intervencions de José Antonio Madrid (director del Festival Internacional de Websèries de l’Alfàs del Pí – FIDEWÀ), Cristina Vivó (directora del Web Fest, secció de websèries del Festival Internacional de Cinema de Fuengirola), i els autors Sergi Tellols i Gonzalo Gurrea.

Feu un comentari