EDAV CONVOCA EL SEGON “ONE TO ONE”

cafés

CONVOCATÒRIA – ESDEVENIMENT One to OneValència, 21 de juny de 2016

EDAV, Escriptors de l’Audiovisual Valencià, en col·laboració amb la Fundació SGAE, les associacions de productors AVAPI, Associació Valenciana de Productors Independents, AVANT, Associació Valenciana d’Empreses Productors i Productors Independents, i PAV, Productors Audiovisuals Valencians, i el Festival Internacional de Cinema de València Cinema Jove

CONVOCA la segona edició de One to One – Projectes presentats en un cafè un a un

Un grup de productors i executius de cadenes de televisió es reuniran al mes de juny a València per a escoltar les propostes seleccionades. Una jornada de Pitch i reunions individuals en les quals els participants fan una presentació del seu projecte a tots els productors participants i, posteriorment, aquesta sessió es complementa amb reunions un a un sobre una agenda tancada prèviament.

PARTICIPANTS: Guionistes valencians amb un projecte de FICCIÓ (cinema o televisió) en fase d’escriptura o desenvolupament que cerquen productor o co-productor. En el cas dels projectes que ja tinguen associat a un productor, participaran de la sessió l’autor i el productor.
PROJECTES SELECCIONATS: Llargmetratges de ficció, TV movies, miniseries. Fins a un màxim de quinze. Un sol projecte per autor.
REQUISITS: L’autor del projecte ha de ser valencià o resident a la Comunitat Valenciana i soci de SGAE. Per a seleccionar els projectes es formarà una comissió composta per membres de les associacions de productors, del Consell Territorial de SGAE a la Comunitat Valenciana i de EDAV, que decidirà què projectes incloure en l’esdeveniment. En cas d’haver de deixar fóra algun dels projectes rebuts per falta d’espai, es donarà prioritat als projectes que, reunint els requisits de qualitat suficients, siguen de socis de EDAV.
SOL·LICITUDS DE PARTICIPACIÓ – Hauran d’enviar-se per mail a info@edav.es fins a les 00:00 hores del 15 de maig.
Ací teniu la  CONVOCATÒRIA i la  FITXA D’INSCRIPCIÓ.

PER A MÉS INFORMACIÓ: info@edav.es

 

Feu un comentari