EDAV i UV posen en marxa el primer postgrau centrat en guió de la Universitat

Escriptors de l’Audiovisual Valencià i la Universitat de València posen en marxa el Diploma d’Especialització Professional Universitari en Noves Formes d’Escriptura Audiovisual, el primer postgrau centrat en guió de la UV, dirigit a llicenciats i diplomats universitaris i a professionals del món del guió.

El curs compta amb 18 crèdits ECTS i s’impartirà de gener a maig del 2013, en el Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València (TAU), de dilluns a divendres en horari de 16.00 a 20.00 hores. Podeu trobar tota la informació i accedir a la preinscripció a la pàgina web de l’ADEIT: http://postgrado.adeit-uv.es/es/cursos/humanidades-3/12313070/datos_generales.htm

La proposta formativa del Diploma d’Especialització Professional Universitari en Noves Formes d’Escriptura Audiovisual està conformada per tres tallers (ficció, documental i continguts transmèdia), l’oferta dels quals permet adquirir les competències i destreses necessàries per endinsar-se en l’escriptura audiovisual actual. Els tallers han estat dissenyats amb l’objectiu de conjugar, d’una banda, l’atractiu d’estudiants que tracten d’iniciar-se professionalment al món del guió, i per una altra, l’interès d’aquells professionals en actiu que desitgen continuar amb la seva formació.

En cadascun dels tres tallers, els professors-tutors combinaran els conceptes teòrics i la metodologia pràctica. Es duran a terme exercicis i s’efectuarà un seguiment tutoritzat dels projectes durant tot el curs.

A més, es complementaran amb quatre masterclass (una per setmana) sobre la matèria. Entre els ponents confirmats per a impartir les masterclass es troba gent de la talla de Marc Crehuet, Gonzo Suárez, David Muñoz, Javier Olivares o Paco Roca.

Feu un comentari