EDU MOYANO, GUANYADOR DE LA SEGONA EDICIÓ DE LA TRACA

El guionista Edu Moyano ha resultat guanyador d’aquesta segona edició amb el seu guió “MALO CONOCIDO”.

Edu Moyano és un guionista i realitzador nascut en Ponferrada, encara que establit a Madrid. És llicenciat en Comunicació Audiovisual, Màster en Cinema Español i format en La Factoria del Guió. Ha realitzat els making off de Plutón BRB  Nero, Balada triste de trompeta i Las brujas de Zugarramurdi per a Álex de la Iglesia. El seu treball “Trilogía de las 24 horas”, tres curts de comèdia, ha sigut seleccionada en més de 90 festivals a tot el món.

El guardó ho va lliurar Salvador Torrent, Alcalde de la població valenciana de L’Eliana, qui va confirmar la realització d’una tercera edició del certamen “A L’Eliana estem encantats d’acollir projectes culturals com La Traca i des de ja vos puc confirmar que celebrarem una tercera edició”. A l’acte varen acudir nombrosos representants del sector audiovisual valencià, entre els quals es trobaven César Martí, Director de Continguts i Programació de la recentment estrenada À Punt, o José Luis Moreno, Director Adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia del Institut Valencià de Cultura.

En el lliurament de premis, conduït per Gerardo León, crític cinematogràfic de la cartellera AU, Agenda Urbana,celebrat en el Saló de Plens de l’Ajuntament de L’Eliana, es lliuraren també sengles diplomes als dos finalistes del concurs, Fernando Cordero de Ciria, per “Clara Atroz” i Miguel Ángel Polo Mancera, per “Happy Children”.

El jurat d’aquesta segona edició ha estat compost per José Marín, Paco López Barri i Rodolf Sirera. El premi, atorgat per la EDAV en col·laboració amb l’Ajuntament de L’Eliana, té una dotació de 2.000 euros.

(En en el centre de la foto, Salva Torrent, Alcalde de L’Eliana i Edu Moyano, guanyador d’aquesta edició).

Feu un comentari