El Cine Fantàstic i de Ciència-Ficció protagonitza una nova sessió del cicle “Autors en curt”

El dimecres 3 d’octubre, els aficionats al Cine Fantàstic i de Ciència-Ficció tenen una cita en la Sala SGAE de València, on Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) i la Sociedad General de Autores y Editores (SGAE) organitzen una nova sessió del cicle de curtmetratges “Autors en curt”, on els protagonistes són els guionistes. La sessió començarà a les 19.30 hores.

En aquesta ocasió, es projectaran els curts “La victoria de Úrsula”, de Nacho Ruipérez; “Protopartículas”, de Chema García; “Rufino”, de Jordi Peidro i Miquel Peidro; i “Les sabatilles de Laura”, de Óscar Bernàcer i Joana M. Ortueta.

Amb el lema “Autors en curt”, EDAV i SGAE han posat en marxa la I Mostra de Curtmetratges Valencians, un cicle que pretén donar veu als guionistes per a que, per primera vegada, siguen ells els protagonistes dels seus treballs. La primera sessió es centrà en el gènere de la Comèdia i també s’han previst algunes més, que estaran dedicades a l’Animació i al Cine Social, respectivament.

Després de les les projeccions, hi haurà un col•loqui amb els guionistes. L’entrada a la sessió és lliure i gratuïta.  Ací trobareu més informació.

Feu un comentari