El proper 2 de juny ens anem de gala

El día 2 de juny entregarem els premis del I Concurs Nacional de Guions de Llargmetratge de comèdia LA TRACA, que hem organitzat amb la col.laboració de l’Ajuntament de L’Eliana.

Ahir coneguerem els tres finalistes: Spain is different, del guionista mallorquí Juan José Durán Campillejo, Moduleros, dels bascos Asier Guerricaechebarría, Javier Echaniz i Ion Iriarte i 69 maneras de matar a una estrella, del madrileny Víctor Almazán.

Per al lliurament dels premis comptarem amb la presència de Joan Álvarez Valencia, Director General de l’Acadèmia de Cinema, que junt amb Salva Torrent, Alcalde de L’Eliana, lliurarà el premi al millor guió de comèdia. Els premis es lliuraran en un acte que tindrà lloc a les 19:00 hores en el Centre Socio Cultural de L’Eliana (Pl. del Jutge Miquel Comes, s/n).

En acabar l’acte de lliurament dels premis, inaugurarem l’EXPOSICIÓ d’ilustracions  “Cómicos Ibéricos” de Tete Chumi (Antonio Chumillas, membre del grup valencià Doctor Divago) dedicada als actors espanyols ‘de tota la vida’.

Personatges que van viure i van despuntar en una època dura de postguerra, en blanc i negre, on la comèdia feia oblidar tantes manques (millor riure que plorar).

I també altres més moderns que enllacen i hereten el mestratge dels seus antecessors.

“Tots ells protagonistes d’escenes de ‘pelis’ en les que m’he partit el pit o tinc clavades en la retina…
Chenchuuuuu!!!”

Jose Luis López Vázquez, Gracita Morales, Pepe Isbert, Alfredo Landa, Sazatornil, Rafaela Aparicio, Florinda Chico, Carmén Maura, Luis Ciges, Chus Lampreave, José Sacristán, Gabino Diego, Neus Asensi, Javier Cámara, Carmen Maura… i molts més passats a pinzell sense compasió.

L’exposició es podrà vore del 2 al 30 de juny en el Centre Socio-Cultural de L’Eliana.

Feu un comentari