Els socis d’EDAV tenen un 25% de descompte per gaudir de ‘La Tossuderia’ al Teatre Micalet

El socis i sòcies d’EDAV podran gaudir d’una promoció especial del 25% de descompte per assistir del 25 al 28 d’octubre a la representació de l’obra ‘La Tossuderia’, al Teatre Micalet.

Es tracta d’un nou acord que s’enmarca en el treball encetat fa un any per l’associació, amb l’objectiu d’aconseguir descomptes per als nostres socis amb diferents empreses i entitats.

La Tossuderia és un espectacle del dramaturg argentí Rafael Spregelburd que barreja vodevil negre, debat científic, assassinats en sèrie i històries de fantasmes.

L’obra , amb versió de Juli Disla i direcció de Toni Agustí, està interpretada per Carles Sanjaime, Juli Disla, Mercé Tienda, Estela Muñoz, María Maroto i Miguel Seguí.

El muntatge ens parla del temps. Del temps real en el que ocorren les coses, i sobretot del fictici, un temps que sembla que ha passat, però que encara molts estan esperant.

Emmarcada en 1939, en un poble de València i amb el final de la guerra civil cridant a les portes, el comissari del poble i inventor de la primera llengua artificial del món,

Jaume Planc, rep a sa casa al seu subordinat Riera i alguns veïns per aclarir els suposats robatoris a casa propera. Una o unes filles malaltes, una o unes dones dolgudes. Un editor, un poeta, un traductor,un capellà i un milicià.

Tota la informació, horari i preus ací


		

Feu un comentari