FILMARKET HUB LLANÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL SEU CONCURS INTERNACIONAL DE GUIÓ PER A LLARGMETRATGES EN ESPANYOL AMB DESCOMPTE PER A SOCIS I SÒCIES

La plataforma Filmarket Hub ha obert la convocatòria del seu concurs internacional de guió, enfocat a llargmetratges de ficció en espanyol. Per segon any consecutiu, aquesta iniciativa té com a objectiu descobrir guionistes hispanoparlants emergents i connectar els seus guions amb la indústria.

La convocatòria del concurs romandrà oberta fins al 22 de setembre i es divideix en dues categories: Espanya i Llatinoamèrica. Les bosses de premis ofereixen un total de 5.000€ a repartir, assessories professionals i diverses oportunitats per a presentar
els guions a destacades productores.
El jurat d’experts d’aquesta edició ja compta amb dos membres confirmats:
Gonzalo Maza (Guionista de pel·lícules com ‘Una dona fantàstica’ o ‘Gloria’) i Lara Sendim (Guionista de pel·lícules com ‘Durant la tempesta’ o ‘El cos’).

Els guanyadors del concurs seran convidats als pròxims esdeveniments virtuals de pitching organitzats per Filmarket Hub, on tindran l’oportunitat de reunir-se amb executius de les principals empreses de la indústria. El guanyador de la categoria Espanya serà convidat a Madrid En línia Pitchbox, mentre que el guanyador de la categoria Llatinoamèrica participarà en Latam En línia Pitchbox.
Gràcies a l’aliança amb Bolívia Lab, el guanyador de la categoria Espanya també obtindrà una beca valorada en 1.500€ per a participar en el seu onzé Taller Internacional de Guió, una activitat d’una setmana que inclou xarrades magistrals i assessories personalitzades.

D’altra banda, el guanyador de la categoria Llatinoamèrica serà convidat a participar en el
Santiago LAB de SANFIC, on rebrà assessories personalitzades i grupals per a continuar desenvolupant la seua pel·lícula. Addicionalment, el guionista també obtindrà un servei de script doctoring i seguiment per part de Punta Fina Factoria de Continguts per a ajudar a moure el projecte en el mercat.
Com cada edició, el concurs compta amb la col·laboració de destacades productores que llegiran els guions finalistes i oferiran feedback als seus guionistes. 4 CATS Pictures i MOD Produccions col·laboren en la categoria Espanya, mentre que BTF Mitjana i K&S Films col·laboren en la categoria Llatinoamèrica.

A més, tots els semifinalistes del concurs obtindran el programari d’escriptura Final
Draft (valorat en $249.99). I tots els finalistes obtindran una filiació Creator (valorada en $99) per a accedir a Sundance Co//ab, un espai oferit per Sundance Institute on els artistes poden desenvolupar i compartir el seu treball.

Tota la informació sobre el concurs i el procés d’inscripció en:
https://www.filmarkethub.com/calls/concurso-guion-largo-2021

Feu un comentari