Davant la inminent convocatòria d’externalització de la programació de RTVV: COMUNICAT EDAV-CPD

L’Associació d’Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) i el Col.lectiu de Professionals del Doblatge (CPD), volen denunciar els impagaments que algunes productores valencianes encara mantenen amb els seus treballadors o ex-treballadors. Es tracta de guionistes, redactors, actors, directors i tècnics que van participar en les seues produccions i que, després de molts mesos d’espera, s’han vist obligats a acudir als tribunals per a reclamar els sous que encara se’ls deuen.

Donada aquesta situació, les agrupacions que signen aquest comunicat reclamen que aquestes productores, així com les seues filials, que no estan al dia en els seus pagaments no puguen accedir als concursos públics que convoque la Radio Televisió Pública Valenciana per a l’externalització de la seua graella de programació.

Al mateix temps, reclamem per part de l’Administració un control exhaustiu perquè els gestors i administradors d’aquestes empreses moroses queden exclosos dels concursos públics. I exigim que en els plecs d’aquests concursos s’incloga, de manera explícita, aquesta clàusula perquè cap empresa delegada puga participar en aquestes convocatòries sense haver saldat, prèviament, els seus deutes o sense que els processos judicials oberts hagen conclòs definitivament.

EDAV – Escriptors de l’Audiovisual València

CPD – Col.lectiu de Professionals del Doblatge

 Signen aquest comunicat a València, el 8 de juliol de 2013

Feu un comentari