TORNAR ALS RESULTATS DE BÚSQUEDA

Gimeno Ribelles, Ximo

Ubicació: València , Benifairó de Les Valls

Descripció:

Des de sempre he estat enredat amb llibres. L'enciclopèdia El mundo de los niños de Salvat em va despertar, de ben xiquet, l'amor pel paper i el coneixement que incloïa. En el món de l'edició treballe des de l'any 2000, a l'inici com a "corrector de segona", des del 2003 com a editor tant en castellà com en valencià. Vaig tenir cura del llibre que va ser Premi al llibre millor editat de la Comunitat Valenciana 2008. Busque continuar el meu creixement a través de nous reptes en el món de la llengua. Tinc veritable interès de tornar al món editorial pel que sent passió. M'agrada definir-me com un home sincer, íntegre i just.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

2020 - Actualitat. PROFESSOR/TRADUCTOR. ALOS SOLUCIONES LINGÜÍSTICAS. Professor de cursos de valencià preparatoris per a les proves C1 i C2 de la JQCV i CIEACOVA. Traductor i corrector d’estil català-castellà. Professor de castellà per a empreses.

2010-2012. TÈCNIC EDITORIAL ALFATARA SERVEIS LINGÜÍSTICS. Tècnic editorial. Traducció i correcció castellà - valencià de llibres de text de primària i ESO de les editorials Everest, McGraw-Hill, Oxford entre d'altres. Professor dels Cursos de promoció de coneixements de valencià de la Generalitat Valenciana - Conselleria d'Hisenda (Certificat de grau mitjà i superior de la JQCV).

2003-2008. EDITOR COMERCIAL DENES SL. Gestió de projectes editorials, informes de lectura, funcions de redacció de continguts, correcció d'estil i ortotipogràfica, traducció valencià-castellà. Tracte amb autors i mitjans de comunicació, distribuïdors, llibreters, presentacions de novetats editorials.

FORMACIÓ ACADÈMICA

2004-2005. CURS INTERNACIONAL D’EDITORS "A EDITAR SE APRENDE EDITANDO". UNED I EL TALLER DE MARIO MUCHNIK Impartit pel Taller de Mario Muchnik amb l'edició del llibre Las mocedades del señor de Andrade de la autora Nora Andrade (400 hores).

1993-2000. LLICENCIATURA EN FILOLOGIA CATALANA. UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

PREMIS I RECONEIXEMENTS

La dona al segle XVIII. Mercat Machí, Salvador (2008). Col. «A la moda valenciana», Editorial Denes. Premi als llibres més ben editats de la Comunitat Valenciana 2008-2009.

El gripau. Santiró, Clara (2002). Col. «Contes de tots» Editorial Denes. Premi Fòrum Barcelona 2002.

Literatura autobiogràfica història, memòria i construcció del subjecte. Balaguer, Enric et al. Premi al llibre per la contribució a la normalització lingüística del valencià 2001 de la Generalitat Valenciana.

CARRERA