TORNAR ALS RESULTATS DE BÚSQUEDA

Navarro Llombart, Mar

Data de naiximent: 15/12/1990

Email: marphotovideo@gmail.com

Móvil: 645 569 413

Ubicació: Castellón , La Vall d'Uixó

Idiomes: Català (natiu), Castellà (natiu), Portugués (C1), Anglés (B2), Francés (B1)

Descripció:

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I de Castelló (2008/13), amb sis mesos d'intercanvi a la UERJ - Universidade do Estado do Rio de Janeiro, Brasil.

Mar ha creat i dirigit diverses peces documentals que han estat premiades a concursos locals i regionals d'Espanya i Portugal.

Amb "El último recuerdo de Lola", és finalista del "Premio Aguaespejo" del Festival de Joves Realitzadors de Granada 2018.

És a les illes Açores, Portugal, on el 2019 dirigeix ​​el seu primer llargmetratge de caràcter internacional i investigatiu, "A fotògrafa do vulcão", una peça que visibilitza la figura d'una desconeguda fotògrafa portuguesa que va realitzar un minuciós treball fotogràfic sobre l'última erupció volcànica submarina de l'illa de Faial. Aquest projecte, actualment en fase de postproducció, ha estat finançat pel govern autonòmic de les Açores i ha estat rodat als EUA, Portugal i França i serà estrenat en setembre de 2022.

A inicis del 2021 escriu i dirigeix ​​el documental "#TORNAREM", una travessia per la idiosincràsia de les festes patronals del seu poble natal, la Vall d’Uixó. Mar té experiència en diferents i variats camps de la comunicació, des de l'enregistrament i la foto-identificació de cetacis, fins a l'enregistrament, producció i gestió de continguts audiovisuals per a xarxes socials i televisió.

Des de 2019 dedica tota la seva atenció com a guionista i realitzadora al projecte "A ÚLTIMA ILHA", per al qual ja ha aconseguit ajudes al desenvolupament i a l'escriptura de guió a la Comunitat Valenciana (IVC) i a la regió autònoma de les Açores (Secretaria Regional da Cultura). Aquest mateix projecte, en fase de desenvolupament ha participat en el laboratori de desenvolupament de projectes del Festival de cinema documental de València DocsValència 2021 i també el el programa CIMA IMPULSA 2021-22.

CARRERA