‘Here comes the sun’ en la segona setmana del cicle de cinema valencià actual

El 25 de novembre li tocarà el torn a ‘Here comes the sun’, un documental d’Óscar Bernàcer en el qual, a partir de la irrupció de la pandèmia de la covid-19, es reflexiona sobre el naixement i desenvolupament del turisme de sol i platja en el litoral valencià. La pel·lícula compta amb les intervencions de, entre altres especialistes, Raquel Huete (directora del Centre de Formació Contínua i investigadora de l’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques de la Universitat d’Alacant), Ana Moreno Garrido (doctora en Història Contemporània per la Universitat Complutense de Madrid i especialista en turisme espanyol del primer terç del segle XX), Juan López de Uralde (activista i polític ecologista espanyol, actual diputat d’Unides Podemos) i Luis del Romero (geògraf, investigador i activista, professor de la Universitat de València en Turisme i Ciències Ambientals).

HERE COMES THE SUN (2021 / Documental / 70’)

Inscripció ací

25 de novembre / 18 hores

Guió i direcció: Óscar Bernàcer.

Amb la participació de Raquel Huete, Mario Gaviria, Jaume Ripoll, Ana Moreno Garrido i Juan López de Uralde, entre altres.

Sinopsi: la irrupció de la pandèmia ha fet trontollar-se un dels pilars econòmics d’Espanya: el turisme. Here comes the sun planteja una anàlisi sociològica, urbanístic, ecològic i cultural arran del naixement i desenvolupament del turisme de sol i platja del litoral mediterrani valencià.

Feu un comentari