La Plataforma Valenciana x la Cultura organitza un concert contra la pujada de l’IVA el dijous 25 d’octubre a la Wah Wah

El proper 25 d’octubre, a partir de les 21.30h, la Plataforma Valenciana x la Cultura, de la qual EDAV forma part, dins de les accions a  desenvolupar contra la pujada de l’IVA Cultural en 13 punts (del 8% al 21%) presenta un acte-concert amb dues bandes molt representatives de l’escena valenciana, Radiadors i Sènior i el Cor Brutal.

Presentarà l’esdeveniment l’actor Pau Blanco. El concert serà a la Sala Wah Wah, una de les més emblemàtiques de la ciutat dins del circuit independent, que cedeix desinteressadament el seu espai per a aquest esdeveniment. Aquestes dues bandes són clar exemple de subsistència al llarg dels anys en un marc independent dins de la música valenciana. L’entrada tindrà un cost de 5 euros amb consumició inclosa.

Sènior i el Cor Brutal ha editat fa menys d’un any el seu segon disc llarg, “Gran” (Malatesta/La Casa Calba) produït per Raúl Fernández “Refree” i que suposa la consagració d’aquesta banda liderada per Miguel Ángel Landete. Canten en valencià i el seu estil s’emmarca dins del rock alternatiu i el folk nord-americà. La gestació i evolució d’aquest treball discogràfic ha consolidat a la banda com una de les més reconegudes en el panorama musical independent. Gràcies al tema “El Signe del Temps”, editat en el seu primer disc “L´Experiència Gratificant (Malatesta, 2009)”, la banda va aconseguir el Premi Ovidi Montllor a la millor cançó.

Radiadors, banda liderada per Raúl Tamarit, qui ja fos guitarrista de la coneguda formació Un Somriure Terrible, s’ha forjat sobretot en els escenaris valencians. Ells mateixos defineixen el seu so com a “rock bàsic i elemental on predomina la naturalitat i l’espontaneïtat”. Han publicat el EP “Benvingut”, del que es va realitzar un videoclip d’un dels temes més emblemàtics d’aquest treball, “El Parc és Meu”.

 

Feu un comentari