LA TERCERA EDICIÓ DE “LA TRACA” OBRI CONVOCATÒRIA

La tercera edició del concurs de guions per a llargmetratges de comèdia organitzat per EDAV amb la col.laboració de l’Ajuntament de L’Eliana, l’Institut Valencià de Cultura i Filmarket Hub, obri la seua convocatòria per a l’any 2019.

L’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià) ha creat aquest premi amb l’objectiu de contribuir a afavorir el desenvolupament de projectes audiovisuals, atenent a la creixent demanda de continguts audiovisuals i la necessitat de crear un marc promocional per a aquests continguts. Els guionistes valencians hem optat per la comèdia per a propiciar la producció d’un gènere en el qual el cinema espanyol compta amb una llarga tradició. Ens agrada la idea de proporcionar a l’espectador una experiència agradable, que propicie el riure, tan sanador i necessari en aquests temps tan tensionats. 

  • Podran presentar-se a aquest certamen tots els autors majors d’edat que ho desitgen, de qualsevol nacionalitat, residents en l’Estat Español.
  • El termini d’admissió de guions serà del 1 de febrer fins al 15 d’abril (inclusivament) de 2019.
  • Els guions presentats hauran de ser originals, inèdits i per a llargmetratges de ficció de comèdia.
  • El sobre amb el guió i la plica haurà de remetre’s a EDAV per correu certificat o lliurar-se en EDAV – C/Blanqueries, 6 – 46003 VALÈNCIA.

El premi té una dotació de 2.000€ per al guanyador. A més, el guanyador i els dos guions finalistes del concurs tindran sis mesos de suscripció gratuïta en el mercat online de la plataforma Filmarket Hub.

 DESCARREGA ACÍ LES BASES I EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per a més informació o dubtes: info@edav.es

Feu un comentari