LA TRACA obri la seua convocatòria per a l’any 2020

La quarta edició de la TRACA obri la seua convocatòria

L’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià) ha creat aquest premi, d’àmbit nacional i únic de l’Estat Espanyol que premia als guions per a llargmetratges de comèdia, amb l’objectiu de propiciar la producció d’un gènere, la comèdia, en el qual el cinema espanyol compta amb una llarga tradició. El termini d’admissió de guions s’obri el pròxim dilluns 17 de febrer. Es podran enviar obres fins al divendres 17 d’abril.

– Podran presentar-se a aquest certamen tots els autors majors d’edat que ho desitgen, de qualsevol nacionalitat, residents en l’Estat Espanyol.

– Els guions presentats hauran de ser originals, inèdits i per a llargmetratges de ficció de comèdia.

– El sobre amb el guió i la plica haurà de remetre’s a EDAV per correu certificat o entregar-se en EDAV – C/Blanquerías, 6 – 46003 VALÈNCIA.

El premi té una dotació de 2.000€ per al guanyador. A més, el guanyador i els dos guions finalistes del concurs tindran sis mesos de subscripció gratuïta en el mercat online de la plataforma Filmarket Hub.

EDAV organitza aquest concurs amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Eliana, l’Institut Valencià de Cultura i la plataforma online Filmarket Hub.

Feu un comentari