Les associacions professionals de l’audiovisual rebutgem el nomenament de Lola Johnson

Les associacions professionals de l’audiovisual hem fet públic un comunicat rebutjant el nomenament de Lola Johnson com a Secretària Autonòmica de Comunicació. A més, considerem una falta de respecte que se li hagen traslladat les competències en matèria de televisió i radiodifusió.

Text del comunicat 

Les associacions firmants rebutgem el nomenament de Lola Johnson com a Secretària Autonòmica de Comunicació i que se li traslladen les competències en matèria de televisió i radiodifusió.
Les associacions que firmem aquest comunicat volem expressar el nostre més enèrgic rebuig i indignació pel nomenament per part del Consell, de la persona que dirigia la televisió valenciana quan és va dissenyar l’ERO que ha abocat al tancament de la nostra televisió pública i que ha sigut partícip i responsable de la manipulació i el balafiament.
Trobem que és inconcebible que a la persona que va participar en el disseny d’un ERO declarat il·legal per la justícia se li premie amb un càrrec i unes competències de màxima responsabilitat. Considerem aquest fet una falta de respecte intolerable cap als professionals del sector audiovisual i cap a tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana.
Signen aquest comunicat
ATRAU – Associació de Treballadors de l’Audiovisual.
MUSIMATGE –  Compositores del Audiovisual.
CPD – Col.lectiu de Professionals del Doblatge.
MIL DE NOU – Plataforma d’afectats i afectades per l’ERO a RTVV.
EDAV – Escriptors de l’Audiovisual Valencià.
AAPV – Actors i Actrius Professionals Valencians
En València a 26 de desembre de 2013

Feu un comentari