L’IVAC convoca ajudes per a la producció de curtmetratges i continguts audiovisuals multiplataforma

L’IVAC ha fet pública la convocatòria d’un concurs públic per a la concessió d’ajudes a Pimes per a la producció de curtmetratges i per al desenvolupament de contingut audiovisual multiplataforma, transmèdia i crossmèdia en valencià.

Aquesta línia d’ajudes de l’IVAC ha unificat dos de les quals es convocaven en anys previs. D’un costat, contempla ajudes per a la producció de curtmetratges de ficció, documentals o d’animació, de durada inferior a 60 minuts. D’un altre, recolzarà el desenvolupament de continguts audiovisuals multiplataforma que incloguen un plantejament transmèdia i crossmèdia. L’import global de la línia d’ajudes és de 160.000 euros (100.000 amb càrrec al pressupost de l’IVAC de 2012, i 60.000 amb càrrec al de 2013), i es recolzaran almenys tres projectes multiplataforma i tres projectes de curts.

El termini de presentació de sol•licituds conclou el 25 d’octubre. El rodatge de les obres recolzades haurà d’iniciar-se abans del 30 de juny de 2013, i finalitzar-se abans del 30 de novembre d’aquest any, i els justificants que s’aporten hauran de referir-se a despeses realitzades a partir de l’1 de gener de 2012 o que es refereixen inequívocament a la producció subvencionada.

Pots consultar les bases de la convocatòria ací

Feu un comentari