Masterclass d’Agnès Jaoui a València

Reptes del guió: una mirada europea. Agnès Jaoui: la comèdia francesa.
València 30 de novembre i 1 de decembre de 2018. Filmoteca valenciana i Sala SGAE Centre Cultural de València. Matrícula oberta.

Agnès Jaoui és una de les directores més famoses de França. Té en el seu haver-hi no menys de 9 guions, escrits amb la complicitat de Jean-Pierre Bacri. Han sigut guanyadors de nombrosos César i una Palma al Millor Guió a Cannes per Comme une image (Com una imatge). El seu treball com a directora també ha sigut recompensat amb nombrosos premis a França i en l’estranger.

Aquesta classe magistral comptarà amb una introducció a l’univers d’Agnès Jaoui a càrrec de Paloma Mora, Llicenciada en CCII i DEA en Comunicació Audiovisual. Productora amb més de vint anys d’experiència en l’audiovisual, fundadora de TV ON Produccions l’any 2000. Ha produït diversos llargmetratges i curts de ficció, documentals, programes per a televisió, sèries de ficció, sèries i curts d’animació.

PROGRAMA:

Divendres 30 de novembre – Filmoteca, Sala Berlanga (Edifici Rialto, Pl. Ajuntament, 17)

20:15 horas    Projecció del llargmetratge “Plens de vida” (França, 2018).
Amb la presència de la seua guionista i directora, Agnès Jaoui.

(Entrada lliure per als alumnes matriculats)

Dissabte 1 de decembre – Sala SGAE Centre Cultural de València (C/Blanquerias, 6)

10:00 hores    Benvinguda i presentació dels organitzadors.
10:15 hores    Presentació del cicle de Masterclasses “Una mirada Europea”. A càrrec de Gabi Ochoa, guionista i dramaturg.
10:30 hores    Introducció a la masterclass a càrrec de Paloma Mora, Fundadora de TV ON Produccions. Productora amb més de 20 anys d’experiència en l’audiovisual.
11:00 hores    Masterclass “Agnès Jaoui: la comèdia francesa”. A càrrec d’Agnès Jaoui, guionista, directora i actriu francesa.
14:00 hores    Lliurament de diplomes.

Socis d’entitats organitzadores i col.laboradores: 20 € / Nous alumnes: 30 €

MÉS INFORMACIÓ, PROGRAMA COMPLET I MATRÍCULA ACÍ

EDAV organitza aquesta masterclass com a continuació a la sèrie de classes magistrals de guionistes europeus que començàrem el passat mes de març amb la classe magistral de Bernd Lichtenberg, i que organitzem amb la col.laboració de la Fundació SGAE i l’Institut Valencià de Cultura.
Consulta ací la filmografía completa d’Agnès Jaoui

Feu un comentari