NOVA CONVOCATÒRIA DE FILMARKET HUB AMB DESCOMPTES PER A SOCIS D’EDAV

La plataforma Filmarket Hub ha obert la convocatòria per al seu concurs internacional de guió enfocat a pilots de sèrie de ficció en espanyol. Per segon any consecutiu, aquesta iniciativa té com a objectiu descobrir veus hispanoparlants emergents en l’escriptura de sèries i connectar els seus guions amb la indústria.

La convocatòria del concurs estarà oberta fins al 17 de juny. Com a principal novetat, aquesta edició 2021 es divideix en dues categories: Espanya i Llatinoamèrica. Les bosses de premis ofereixen un total de 7.000€ a repartir i diverses oportunitats per a presentar els guions a productores.

Els socis i sòcies d’EDAV podran beneficiar-se d’un descompte del 20% en la inscripció en virtut del conveni signat amb la plataforma.

El jurat d’experts està format per Jenny Ceballos (Productora Associada en Dynamo i Co-Creadora de ‘Frontera Verda’), Luis Gamboa (Guionista en sèries com ‘Diablero’ o ‘Ingovernable’) i Mercedes Rodrigo (Guionista en sèries com ‘Sky Rojo’ i analista de guions).

Els guanyadors del concurs seran convidats als pròxims esdeveniments virtuals de pitching organitzats per Filmarket Hub, on tindran l’oportunitat de reunir-se amb executius de les principals empreses de la indústria. El guanyador de la categoria Espanya serà convidat a Madrid En línia Pitchbox, mentre que el guanyador de la categoria Llatinoamèrica participarà en Latam En línia Pitchbox.

D’altra banda, els finalistes de totes dues categories seran convidats a participar en el València Pitch Fòrum, un Talent Campus anual que ofereix als guionistes la possibilitat de formar-se amb professionals de primera fila i donar a conéixer els seus projectes davant productores, distribuïdores i plataformes.

Tota la informació sobre el concurs i el procés d’inscripció en:
https://www.filmarkethub.com/calls/concurso-pilotos-2021

Feu un comentari