NOVA ENTREGA DE “PALABRA DE GUIONISTA” AMB ELS CREADORS DE “ANE”

EL PRÒXIM 26 DE FEBRER XARRAREM AMB ELS CREADORS DE “ANE”

 

Pel.lícula nominada a 5 premis Goya, incloent Millor Guió Adaptat i Millor Pel.lícula.

Divendres 26 de febrer de 2021
18.00 hores (horari de Madrid)
Zoom d’EDAV Associació
Organitzat per Philip K Media i EDAV

INSCRIPCIONS ACÍ

La pel.lcula està disponible per a visionat online en Filmin

PARAULA DE GUIONISTA és un projecte de Miguel Marcos en col·laboració amb EDAV, Escriptors de l’Audiovisual Valencià.

El seu objectiu és donar veu als i les guionistes perquè compten la seua experiència sobre el procés complet d’escriptura d’un projecte, des de la idea inicial a l’estrena, passant per la fase de desenvolupament, les reescriptures o el rodatge.

El pròxim 26 de febrer xarrarem amb David Pérez Sañudo i Marina Parés, guionistes d’una de les pel·lícules revelació del cinema espanyol recent: “Ane”, que ha sigut nominada a cinc Premis Goya, incloent Millor Pel·lícula, Millor Guió Adaptat i Millor Direcció Novella.

Amb ells parlarem, entre altres temes, sobre els avantatges i dificultats que van trobar en desenvolupar la història a partir d’un curt preexistent; sobre la seua experiència en fòrums i laboratoris com La Incubadora de l’ECAM; o sobre com van combinar thriller i drama per a contar aquesta història sobre una mare que es va donant compte que la seua filla és una persona a la qual no coneix.

A més, David és també productor i director del projecte, la qual cosa ens permetrà tindre un punt de vista més complet sobre la preproducció, rodatge i distribució d’una pel·lícula que, sent una producció xicoteta, ha aconseguit l’aplaudiment de la crítica i s’ha colat entre els favorits dels pròxims premis Goya. .

La xarrada tindrà una duració aproximada de 50 minuts i inclourà un torn de preguntes obert als assistents. Serà moderada per Miguel Marcos, guionista i coordinador de guió de sèries com “Júlia i Gilbert” o”Autoindefinits”. Guanyador del premi Telefónica Studios – Notodofilmfest pel projecte de comèdia romàntica “Segundo plato”, actualment en desenvolupament.

L’accés a la xarrada és lliure, prèvia inscripció emplenant aquest formulari.

INSCRIPCIÓ OBERTA FINS AL DIJOUS 25 DE FEBRER A les 20.00 HORES (hora de Madrid).

Recorda: La pel.lcula està disponible per a visionat online en Filmin

Feu un comentari