Premis de l’Audiovisual Valencià 2019: Una xarrada amb la guanyadora del premi al Millor Guió, María Minguez.

El proper dijous 12 de desembre a les 19:00 hores, EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià), amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual i l’espai creatiu audiovisual Nolich, organitzem un encontre amb María Minguez, guanyadora del Premi al Millor Guió per “Vivir dos veces” en l’edició de 2019 dels Premis de l’Audiovisual Valencià.
 
L’acte serà conduït per Miguel Marcos, qui parlarà amb María sobre les claus del guió i el seu procés d’escriptura, des del Pitch fins a la pantalla, i qui moderarà l’intervenció del públic.
 
I com que tenim moltes ganes de celebrar aquest premi amb María, en acabar vos convidarem a un vermut!
 
L’entrada és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament de la sala.
María Mínguez és llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat de València i va estudiar guió de cinema i televisió a la New York Film Academy amb una beca Fulbright. Ha treballat en diferents programes i sèries de la televisió pública valenciana com Autoindefinits, Socarrats i La Forastera. En 2019 s’ha estrenat la seua primera pel·lícula com a guionista, ‘Vivir dos veces’, dirigida per María Ripoll. També és coguionista de la pel·lícula ‘Amor en Polvo’, òpera prima de Juanjo Moscardó i Suso Imbernon estrenada en Abycine 2019. Actualment participa com a guionista en la sèrie d’animació ‘Sex Symbols’ i es troba desenvolupant projectes per a productores com Filmeu, Avalon PC o TV On Produccions.
Miguel Marcos. Director, guionista i productor. Ha treballat com a coordinador de guió i guionista en diferents sèries i programes de televisió. Com a director, ha realitzat els curtmetratges, “La meua germana menuda” (2014) , “Alta costura” (2015) i “Bienvenido a casa” (2017) . Actualment desenvolupa els seus propis projectes a través de la seua productora, Philip K. Media. Entre ells, destaquen el llargmetratge de ciència-ficció “La última misión” i els documentals “20$50C” i “505 o per què adorem els objetos”, amb els que ha guanyat consecutivament tres ajudes a l’escriptura de guió de l’Institut Valencià de Cinematografia en 2010, 2011 i 2012, respectivament. El seu últim guió de llargmetratge és “Segundo plato”, una comèdia romàntica que va guanyar el premi En Busca de la Nueva Generación de Cine, organitzat per Telefónica Studios i Jameson Notodofilmfest, en el que va ser seleccionat entre cinc-cents participants.

Feu un comentari