SUSPESA L’EDICIÓ DE 2020 DEL CONCURS DE GUIONS DE LLARG DE COMÈDIA “LA TRACA”

COMUNICAT

Lamentem comunicar que, donades les circumstàncies actuals i la incertesa sobre la situació en els pròxims mesos, ens veiem obligats a suspendre l’edició de 2020 del concurs de guions de llargmetratge de comèdia LA TRACA, que organitzem amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Eliana i l’Institut Valencià de Cultura.

Quan s’alce l’Estat d’Alarma, remenarem totes les possibilitats de re-programació o, en cas de no ser possible, anul·lació de les activitats que, ara mateix, han quedat suspeses, entre elles, LA TRACA.

En aquests moments ens plantegem dos possibles escenaris: ajornar la convocatòria per a la tardor o cancel·lar l’edició de 2020.

Una vegada hàgem superat aquest difícil moment veurem quines són les possibilitats reals de posar una data en 2020 o cancel·lar aquesta edició i convocar de nou el concurs en 2021, donant, en aquest cas, per bons els treballs rebuts fins hui.

Informarem pels mitjans habituals: correu electrònic i les nostres xarxes socials. Per a rebre informació directa, escriu-nos a info@edav.es indicant en l’assumpte: SOL·LICITUD INFORMACIÓ LA TRACA i t’inclourem en un mailing creat únicament a aquest efecte.

L’OFICINA DE COORDINACIÓ DE EDAV

Feu un comentari