Tens un projecte i no saps cóm vendre’l? Teresa Cebrián t’ho explica al Taller de preparació al pitch

EDAV i Fundación Autor han organitzat per al pròxim mes de desembre un Taller de preparació al pitch a càrrec de Teresa Cebrián. Dirigit  a guionistes professionals amb projecte i equips de guionistes + productor amb projecte, el curs té com a objectiu proporcionar als participants les eines necessàries per aconseguir llançar el seu projecte d’una manera coherent i eficaç.

Durant el taller, els i les alumnes aprendran a preparar d’una forma efectiva una presentació pública de qualsevol tipus de producte audiovisual en les diferents situacions que poden donar-se en el desenvolupament de l’activitat professional, i a adaptar les presentacions a les diferents situacions: cara a cara, per carta, el “pitch de l’ascensor”, o la presentació en un fòrum. I també a saber identificar els components que contribueixen a una bona presentació i aprendre a comunicar amb claredat, coherència i d’una forma estructurada i eficaç.

El taller està enfocat al coneixement de les tècniques del pitching a través de la pràctica. En primer lloc es realitzarà una anàlisi enfocada al pitching dels guions presentats pels participants, i que s’han de rebre amb antelació a l’inici del curs (veure els terminis en l’apartat de Selecció dels i les alumnes).

La teoria impartida serà posada en pràctica per part dels autors amb la preparació del pitch sobre els seus propis guions. Finalment, els i les participants realitzaran el pitching davant un reduït grup de productors que donaran la seva visió professional i ens explicaran què és el que esperen dels guionistes quan ho realitzen.

DATES, HORARI i LLOC D’IMPARTICIÓ:

Del 10 al 14 de desembre de 2012. De 16:00 a 20:00 hores. Durada: 20 hores
Seu Fundación Autor/SGAE a València.C/ Blanquerías, 6. 46003 València.

Tota la informació i el programa ací

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feu un comentari