‘LAS CONSECUENCIAS’ INAUGURA LA VII EDICIÓ DEL CICLE DE CINEMA VALENCIÀ ACTUAL

La Fundació SGAE i l’associació de guionistes Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) celebraran entre el 18 de novembre i el 9 de desembre la setena edició del seu Cicle de cinema valencià actual. Serà a la Sala SGAE Centre Cultural de València (Blanquerías, 6), a les 18 hores, i l’entrada és gratuïta prèvia inscripció. El programa inclou un total de quatre llargmetratges produïts en 2021 i signats per autores i autors de la Comunitat Valenciana.  A més, els creadors de les pel·lícules seran els encarregats de presentar-les al públic.

La mostra s’obrirà el dijous 18 de novembre amb la projecció de Las consecuencias. Es tracta d’un thriller emocional de la directora i guionista Claudia Pinto que està rebent un excel·lent acolliment per part del públic i la crítica en els festivals especialitzats. Així, en el 24é Festival de Màlaga es va alçar amb les Biznagas de Plata a la Millor Interpretació Femenina de Repartiment (pel treball de l’actriu María Romanillos) i el Premi Especial del Jurat de la Crítica. A més, el 36é Festival Internacional de Cinema a Guadalajara (Mèxic), en l’apartat de Llargmetratges Iberoamericans de Ficció, li va atorgar el Premi Mayahuel a la Millor Actriu (María Romanillos). El llargmetratge narra, en paraules de la realitzadora, “la història d’una família en erupció”, i està protagonitzat per Juana Acosta, Alfredo Castro, Carme Elias i l’esmentada debutant María Romanillos.

LAS CONSECUENCIAS (2021 /Suspens / 96’)

18 de novembre / 18 hores:

Amb la presència dels autors.

Entrada gratuïta prèvia inscripció ACÍ

Guió: Claudia Pinto Emperador i Eduardo Sánchez Rugeles.

Direcció: Claudia Pinto.

Repartiment: Juana Acosta, Alfredo Castro, María Romanillos i Carme Elias.

 

Sinopsi: en un viatge a una xicoteta illa volcànica, Fabiola es converteix en espia de la seua llar. No té evidències ni certeses, però la seua intuïció li diu que no tot és el que sembla. Es debat entre la por al que pot trobar i la necessitat d’obtindre respostes. Fins a on furgar en la intimitat dels altres? Fins a on mentir per a protegir la gent que vols?

Feu un comentari