Skip to content

Directors de festivals de websèries i autors es reuniran a València

por edav el 3 de octubre de 2017

Serà el dijous 5 d’octubre, en la Sala SGAE Centre Cultural de València dins del cicle Autors en Curt que organitzen la Fundació SGAE i EDAV

 

 

 

 

 

Les websèries protagonitzen la tercera sessió del cicle de projeccions Autors en Curt, que enguany celebra la seua cinquena edició. Organitzada pel Consell Territorial de la SGAE de la Comunitat Valenciana, a través de la Fundació SGAE, i l’associació de guionistes Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV), aquesta proposta pretén recolzar i promocionar el treball que desenvolupen els guionistes en el procés de producció audiovisual. Per a aquesta sessió s’ha comptat amb la col·laboració del Festival Internacional de Websèries de l’Alfàs del Pí – FIDEWÀ i, a més, com és ja habitual, els cellers Antonio Arráez se sumen també a aquesta cita amb l’audiovisual valencià amb una degustació dels seus vins Mala Vida i Bala Perdida.

El programa d’Autors en Curt dedicat a les websèries tindrà lloc aquest dijous, dia 5 d’octubre, en la Sala SGAE Centre Cultural de València (C/Blanqueries, 6), i amb entrada gratuïta. La sessió s’obrirà amb una taula redona titulada “Festivals i altres oportunitats per a moure la teua websèrie”, que, presentada per l’autor Luis Ponce, comptarà amb les intervencions de José Antonio Madrid (director del Festival Internacional de Websèries de l’Alfàs del Pí – FIDEWÀ), Cristina Vivó (directora del Web Fest, secció de websèries del Festival Internacional de Cinema de Fuengirola), i els autors Sergi Tellols i Gonzalo Gurrea.

De → Noticias

Sin comentarios

Deja tu respuesta

Nota: se permite XHTML. Tu cuenta de correo no será nunca publicada.

Suscríbete a estos comentarios vía RSS

 • Categorías de Actualidad

 • Colaboradores

  IVAC
  SGAE
  Librería Railowsky
  FETI
  Teatro Flumen
  Safe Creative

 • Últimas noticias