ACORD AMB FILMARKET HUB AMB NOUS AVANTATGES PER A SOCIS I SÒCIES D’EDAV

Estem feliços d’anunciar que hem renovat el nostre acord amb FilmarketHub, que incorpora nous avantatges per als nostres associats i associades. Aquest nou acord servirà també per a per a potenciar els projectes que participen en esdeveniments d’EDAV, com el concurs de guions La Traca o l’esdeveniment One to One.

FilmarketHub (www.filmarkethub.com) és una plataforma que connecta projectes amb productors, televisions, plataformes OTT, agents de vendes i distribuïdors de tot el món, organitza esdeveniments de pitch per a presentar els projectes davant la indústria i ofereix, a més, altres serveis com l’assessoria i l’anàlisi de guions amb la finalitat de millorar la qualitat dels projectes en el mercat.

Aquesta col·laboració entre EDAV i FilmarketHub donarà als projectes participants més visibilitat i oportunitats de trobar socis interessats. Així mateix, tots els guionistes membres d’EDAV tindran accés a un 20% de descompte en les diferents convocatòries de la plataforma.

Tots els projectes seleccionats en l’activitat One to One i el guanyador del Concurs de guions de llargmetratge de comèdia “La Traca” tindran l’oportunitat d’accedir al mercat en línia de FilmarketHub, a través d’una invitació exclusiva (valorada en 399 € per projecte), que inclou l’exhibició en el catàleg en línia de la plataforma durant temps il·limitat, dins d’una secció dedicada a EDAV en l’àrea d’indústria, titulada Seleccions dels nostres Industry Partners. A més, aquests projectes seran recomanats i es facilitarà l’accés a les més importants empreses del sector audiovisual i de fons de finançament a la recerca de projectes.

Tots els guionistes membres de l’associació EDAV tindran accés a un 20% descompte en la nostra filiació anual de Full Access que permet a l’usuari aplicar per un any a totes les nostres convocatòria amb inscripció de múltiples projectes.

L’objectiu és que, després del seu pas pels esdeveniments, els projectes tinguen més visibilitat i oportunitats de trobar socis interessats.

Feu un comentari