Aprén a produir la teua pel·lícula amb Tina Olivares

Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV), la Fundació Autor i SG Audiovisual organitzen un curs d’auto-producció audiovisual que comptarà amb la participació de Tina Olivares i que es desenvoluparà a València del 15 al 19 d’octubre. Està dirigit als interessats en auto-produir de manera professional una obra audiovisual, ja siga una pel·lícula, una sèrie de ficció o qualsevol altre format.

El curs proporcionarà als assistents les eines bàsiques per a ordenar un procés d’auto-producció. Ofereix una completa estratègia de gestió, des dels preparatius i planificació de l’enregistrament, passant per models de contracte possibles, comptabilitat del producte, relacions amb el Ministeri de Cultura i Seguretat Social, difusió i presència en xarxes socials, fins a l’enfocament de la distribució, mostrant les dificultats i possibilitats del panorama de la distribució digital en sales en el cas dels llargmetratges.

L’objectiu del curs és aclarir tots els dubtes i preparar a l’assistent per a gestionar la seua pròpia obra amb bon mètode i a preveure tot el que es pot trobar en el transcurs de l’aventura de l’auto-producció.

Tota l’exposició del curs tindrà un alt nivell pràctic, que s’anirà acompanyant d’exemples concrets. La professora partirà de la seua experiència en “Esperando Septiembre” per a analitzar els encerts per a aprendre, i també els errors per a evitar-los.

Es comptarà amb la presència de diversos professionals participants en la producció de la pel•lícula que explicaran quin és la millor manera de fer les coses quan es compta amb pocs diners. L’ordre de les visites es confirmarà just al començament del curs, encara que es procurarà seguir el programa establit.

Els interessats podeu trobar ací més informació  i vos podeu inscriure en aquest enllaç.

Feu un comentari