AUTORS EN CURT OBRI CONVOCATÒRIA


L’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, Escriptors de l’ Audiovisual Valencià (EDAV ) i la Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de SGAE de la Comunitat Valenciana, convoquem la selecció de treballs per a la XII EDICIÓ D’AUTORS EN CURT, mostra de Curtmetratges Valencians.

Cita de referència

Amb dotze edicions, Autors en Curt s’ha consolidat com una cita imprescindible tant per a aficionats i aficionades, com per a professionals de l’audiovisual valencià.

Al llarg de les seues dotze edicions celebrades fins a la data, el cicle Autors en Curt ha projectat més de tres-cents curtmetratges, oferint cada temporada un complet programa panoràmic del sector audiovisual de la Comunitat Valenciana. Més d’un miler i mig de professionals i aficionats al curtmetratge han gaudit durant estos anys d’esta mostra, que s’ha convertit en una cita imprescindible per als cortometrajistas valencians.

Projeccions i col·loqui amb el públic

Els curts seleccionats seran projectats a la Sala SGAE Centre Cultural de València al llarg dels mesos d’octubre i novembre en diferents sessions, amb presentació dels curts per part dels autors i les autores, i col·loqui amb el públic. La mostra consistirà en quatre sessions temàtiques, dedicades a la comèdia, el drama, el terror i el documental, en les quals es projectaran quasi una vintena de títols de la més recent producció valenciana audiovisual.

Autors en Curt és una iniciativa de la Fundació SGAE, a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, i EDAV, desenvolupada amb l’objectiu de posar en valor i visibilitzar el paper dels guionistes en el procés de producció audiovisual, mantenint el seu compromís amb els guionistes, com a figura primigènia i fonamental en el procés de la creació.

PRESENTACIÓ DE SOL.LICITUDS

Termini: 19 de maig a les 23:55 hrs.

Participants: autors/es valencians residents o no en la Comunitat Valenciana. Autors/es no valencians amb residència permanent en la Comunitat Valenciana, els curts dels quals hagen sigut produïts a la Comunitat Valenciana.

Seleccionem treballs de:

– TERROR & THRILLER

– DRAMA

– COMÈDIA

– DOCUMENTAL

Podran presentar-se treballs tant d’imatge real com d’animació o mixtos.

Els curts seleccionats seran projectats en la Sala SGAE Centre Cultural de València al llarg dels mesos d’octubre i novembre de 2024 en diferents sessions, amb presentació dels curts per part dels autors i les autores, i col.loqui amb el públic.

Els autors que vulguen presentar les seues obres han de fer-ho a través d’aquest formulari.

Es pot presentar més d’un curt a selecció. Si és el cas, s’haurà d’omplir un formulari per cada obra presentada.

Feu un comentari