JA CONEIXEM ELS FINALISTES DE “LA TRACA”

“Malo conocido”, d’Eduardo Moyano, “Happy Children”, de Miguel Ángel Polo i “Clara Atroz”, de Fernando Cordero, finalistes del premi “La Traca” al millor guió de llargmetratge de comèdia.

El jurat de la Traca ha donat a conèixer aquest matí als tres finalistes que optaran al premi al millor guió de llargmetratge de comèdia. El guanyador s’anunciarà divendres que ve 15 de juny en la gala de lliurament de premis.

El jurat de la segona edició del Concurs Nacional de Guions de Llargmetratge de Comèdia EDAV-Vila de L’Eliana “LA TRACA” ha donat a conèixer als tres finalistes que competiran pel premi al millor guió en aquesta segona edició del concurs. El guanyador es donarà a conèixer en la gala de lliurament de premis, que se celebrarà el divendres 15 de juny a les 18:00 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament de L’Eliana.

Les obres que opten al premi són “Malo conocido”, d’Eduardo Moyano, “Happy Children”, de Miguel Ángel Polo i “Clara Atroz”, de Fernando Cordero.

A aquesta segona edició de la TRACA s’han presentat més de mig centenar d’obres procedents dels més diversos punts de la geografia espanyola. El certamen, organitzat per l’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, EDAV, ha rebut un 63% més d’obres que en l’anterior edició.

El jurat d’aquesta edició ha estat compost per José Marín Rodríguez, productor, guionista i professor d’audiovisuals, Director del Taller de Creació i Direcció de Ficció Online; Paco López Barrio, guionista i formador de guió i conegut pels seus treballs en L’Alqueria blanca i per haver participat en les sèries Víctor Ros o El ministerio del tiempo i per un dels autors més importants del país: Rodolf Sirera, traductor, guionista i dramaturg, amb nombroses obres publicades i nombrosos premis rebuts. En televisió és conegut sobretot per Herència de Sang, Nissaga de poder, Temps de Silenci, Estimar en temps regirats, Estimar és per sempre, El súper, i més recentment, Coordinador de guió de la sèrie “La catedral del mar”.

El concurs està organitzat per EDAV, Escriptors de l’Audiovisual Valencià, l’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament de L’Eliana i té com a objectiu contribuir al fet que es facen bones comèdies que proporcionen a l’espectador una experiència agradable, que propicie el riure, tan sanador i necessari en temps tan tensionats.

Feu un comentari