LA VIII EDICIÓ DE LA JORNADA ONE TO ONE PER A AUTORS I AUTORES VALENCIANS, JA TÉ ELS SEUS 12 PROJECTES SELECCIONATS.

La Fundació SGAE i l’associació de guionistes Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) celebraran el dia 1 de juliol, la huitena edició de la seua jornada per a professionals de l’audiovisual One to one. Serà en el marc de Promercat, VALÈNCIA FILM MARKET 2022 i plenament consolidada com una cita imprescindible en les agendes dels professionals del sector de la Comunitat Valenciana.

A través d’aquesta iniciativa es pretén impulsar el talent dels creadors valencians i establir un vincle entre guionistes i productors. Així doncs, durant la jornada, les autores i autors seleccionats tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes enfront de la resta d’empreses participants i convidats. Ja a la vesprada, se celebraran les reunions privades one to one (un a un), entre guionistes i productors, amb una agenda tancada per endavant.

Tots els projectes seleccionats tindran també l’oportunitat d’accedir al mercat en línia de Filmarket Hub durant temps il·limitat en una secció dedicada a EDAV en l’àrea d’indústria de la plataforma denominada Seleccions dels nostres Industry Partners.

El comité de selecció l’han compost membres de les associacions de productors PAV, AVANT i AVAPI així com un representant d’EDAV.
Sis llargmetratges de ficció i sis sèries televisives de entre quaranta-set projectes rebuts, han resultat seleccionats per a participar en la huitena edició de l’esdeveniment One to One.
Aquests són els projectes seleccionats. Enhorabona a tots!

 

LLARGMETRAGES:

DONES D´AIGUA, de Francisco Ortega.
EIXIR INDEMNE, de Esteban Beltrán.
ESPECIES DISTINTAS, de Laura Pérez Gómez.
MANOLO VASILENKO, de Sergi Monfort.
TODAVÍA TE QUERRÉ MÁS EN LA DERROTA, de Luis Ponce Segura.
VIVAAN, de Alfredo De Braganza.

 

SÈRIES:

AL DIA SIGUIENTE, de Alberto Evangelio.
ANTONIO EL RETORNO DEL DIABLO, de Pilar Paredes García y Luis E. Pérez Cuevas.
I LOVE SPAIN, de Begoña Soler Ochando.
LA ISLA DE LOS OLVIDADOS, de María Vanacloig
MISTERIOSO INCAUTO , de Héctor Beltrán y Gabi Ochoa.
NEXT LEVEL, de Joan Alamar i Paco Serrano.

 

Feu un comentari